Search
Perfekte rammer for dit selskab eller din fest.

SELSKABER & CATERING

(I huset og ud af huset)

Vi har plads til 100 gæster i restauranten fordelt på 3 rum, hvor det største rum, som ligger i forbindelse med selve køkkenet rummer ca. 50 gæster. Derudover har vi 2 rum, hvor vi har mulighed for at lukke af. Det ene er ”Havestuen” hvor I sidder under grønne hængeplanter og har frit udsyn ud, da der er vinduer langs hele facaden. ”Pejsestuen” har fuld adgang for kørestolsbrugere og gangbesværede. Begge rum kan indeholde hver 25 personer. Forkæl dine gæster i én af vores Private Dining Rooms, tilpasset den enkelte begivenhed, eller placér jer ved vores ”Familie langbord” med plads til 16 personer helt tæt op ad køkkenet. (Bemærk: Alle antal er i restaurantens ``Corona tilpassede`` opsætning).

ER du til langbordsserveringer og social dining ? – Så er Kitzchen det oplagte sted. Vi har en hyggelige ”Havestue” hvor et langbord med plads til op til 25 personer kan dækkes op

Har du de søde og interessante mennesker – så har vi maden – om Du ønsker at holde Din fest på KiTZCHEN eller hjemme (Ude/inde), så kan vi hjælpe med den kulinariske del af festen

Fordi man er kommet lidt op i årene kan man stadig godt være lidt vild. Vores omgivelser indbyder til afslappet stemning hvor der er plads til at være helt sig selv.

Forestil dig en sensommer aften på terrassen pyntet med hygge belysning og måske lidt åben ild. Kitzchens catering menuer indbyder til nem, enkel og eksklusiv spisning

Har du en have eller en location som bare er vanvittig hyggelig – så sæt langbordet op hjemme – så kommer vi med maden.

Vi har selvfølgelig også plads til Jeres Børn. Vi har sørget for en børnemenu som gør tiden kort for dine unger.

Mange lidt større børn spiser faktisk vores voksenmenuer. Hvis Dit barn er under 12 laver vi menuen til halv pris.

MERE INFO OG BOOKING

Der er utallige muligheder for at sammensætte alle typer af arrangementer.

Vi afholder:

  • Fødselsdage
  • Firma events
  • Bryllupper
  • Receptioner
  • Begravelser
  • Møder og meget mere

Ved valg af private dining rooms kan vi sørge for drikkelsen er serveret på vogne i rummet, ligesom vi gerne kommer med maden som ”Combo serveringer” hvor fade og brædter sendes rundt af gæsterne selv ved bordene. Vi kan også servere det som et brædt til hver gæst hvis I ønsker det.

På Kitzchen vil vi gerne ramme en stemning af afslappethed og ingen forpligtigelser for gæsten. Samtidig synes vi det at lave serveringer, der sendes rundt, giver en helt speciel oplevelse for vores gæster som interagerer med hinanden og derved kommer hinanden ved, ligesom den store familiemiddag hjemme i privaten. BEMÆRK ! Der kan være begrænsninger ifm. COVID-19 pandemien.

Bemærk: Private dining rooms tilbydes ved minimum 25. Priser er gældende ved 16 gæster eller flere.

Bemærk: Ved selskaber på over 50 åbner vi også gerne i dagtimerne alle ugens hverdage (Receptioner o. lign.)

DET ER DIN FEST !

Når Du holder fest på Kitzchen er det helt på dine præmisser.

Vi tager udgangspunkt i vores IN HOUSE MENU, men er også fleksible hvis i har egne ønsker som tillæg.

SE IN HOUSE MENU HER: https://kitzchen.dk/restaurant/

 

Vi tilbyder oftest ALL INCLUSIVE arrangementer hvor vi aftaler alle detaljer på forhånd. Derved kan Du som ”HOVEDPERSONEN” læne dig tilbage så Du ikke på dagen, skal tage stilling til andet end at hygge dig.

Pris eksempler:

5 timer (Hverdage aften): Food Court, Fri Bar, Fri Dessert pr. voksen: 499,- 

5 timer (Fredag-søndag aften): Food Court, Fri Bar, Fri Dessert pr. voksen: 629,- 

5 timer (Lørdag-søndag ): Food Court (frokost), Fri Bar, Fri Dessert pr. voksen: 513,-*

*Der kan opgraderes til hele aftenmenuen hvis ønskes 

Børn under 12 år: 1/2 pris

Ønsker Du at høre mere om alle vores forskellige muligheder kontakt os venligst på: info@kitzcen.dk

GET TOGETHER EVENT

Vi tilbyder GET TOGETHER EVENTS med mulighed for snacks/drinks i Køkkenhaven og i skoven.

Lille tur (varighed 30-40 min): Get together i Køkkenhaven med 1 drink/1 snack 100,-/pr. person.

I mødes i ly for regn og vind. Vi har overdækning med varme og hyggelig indretning. God icebreaker for selskabet inden man sætter sig til bords. Snacks er hjemmelavede og drinks tilpasses Jeres ønsker.

Stor tur (Varighed 1 time): Get together med 1 spot i skoven + Køkkenhaven med 2 drinks/2 snacks: 150,-/pr. person

Turen går med håndholdte lanterner og store golf paraplyer fra KiTZCHEN til vores lille spot i skoven. Der serveres en snack og en drink (Varm/kold afhængig af vejr/årstid/jeres ønsker). Turen går videre/tilbage til Køkkenhaven ved KiTZCHEN hvor 2. del af snack/drink serveringen er. Begge spots er i ly for vejret og i køkkenhaven vil der være varme og ild. Denne tur kræver praktisk fodtøj og overtøj. (gå tur i alt 1,5 km)

God icebreaker for selskabet inden med sætter sig til bords. Det giver god mulighed for interaktion for alle og der er indbygget lidt fysisk/oplevelsesaktivitet inden selskabet sætter sig til bords  Snacks er hjemmelavede og drinks tilpasses Jeres ønsker.

Ring og hør nærmere

Kontakt os endelig for yderligere information eller en fremvisning af vores lokaler.

Kontakt også gerne via mail: info@kitzchen.dk

MAD UD AF HUSET

Kitzchen bruger cookies

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold samt til, at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med annonceringspartnere og analysepartnere.

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop