Search
Vores koncept

OM KiTZCHEN

KiTZCHEN er et Restaurant, Gastrogrill og Isbar koncept for alle, og vi har med vores kreative og anderledes tilgang fokus på, at vores gæster altid får en super madoplevelse. Både indretning og stemning gør, at dét at være gæst hos KiTZCHEN altid bliver en god oplevelse.</p> <p>Family, friends & good vibes only

Kitzchen er en moderne restaurant med plads til alle. Med cool indretning, afslappet stemning og den gode smag i højsædet gennemfører vi hver dag “totalteater” med kunden i centrum.

Der er stærke kræfter bag projektet, som startede ud fra et dybfølt behov for at levere gedigne restaurantoplevelser til provinsen.

Kitzchen er for alle, og vores fokus er, at vores gæster altid får en super madoplevelse. Vores kreative og anderledes tilgang er en stor del af netop madoplevelsen, og både indretning og stemning gør, at det at være gæst ved Kitzchen altid bliver en god oplevelse.

Kitzchens rejse startede som så meget andet…. En blanding af en tilfældighed og en dybfølt interesse.

Sammensætningen af vores menuer er helt enkelt opstået ud fra vores egen ”winners collection”, og vores ambitioner er at give vores egne ‘wauw’-oplevelser videre til dig. Opskrifterne er helt igennem vores egne, men med udgangspunkt i en version vi selv har oplevet.

Vi vil gerne være helt ærlige: Vi er ikke nogen sundhedsapostle. Vi går 100% efter den gode madoplevelse med masser af smag og gode råvarer, og vi arbejder ikke med kalorietabeller.

Kitzchen Street Food er en hyggelig scene, hvor den rå og afslappede indretning af det 300 m2 store udendørsområde er rammen for en god totaloplevelse med familie og venner. Vi serverer verdensklasse burgere og andestegte fritter på en usnobbet og afslappet måde. “Scenen er sat”. Kom forbi og hæng ud under de kulørte lamper med et cool lounge lydspor i baggrunden og ikke mindst en helt igennem hyggelig stemning.

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop