Search

Handelsbetingelser

Home > Handelsbetingelser

Handelsbetingelser med salgs- og leveringsbetingelser – Kitzchen.dk

Anvendelse og gyldighed
Nærværende salgs- og leveringsbetingelser gælder for samtlige tilbud, salg og leverancer fra Kitzchen.dk, medmindre en eller flere af bestemmelserne er fraveget ved udtrykkelig aftale.

1. Fortrydelsesret
Ved afgivelse af tilbud fra sælgers forretningssted gælder fortrydelsesretten jvnf. betingelserne i det pågældende tilbud. Ved køb af gavekort, menuer samt andre varer fra vores hjemmeside kan man fortryde sit køb hvis varen er et NON food produkt. I tilfælde af bestilling af madvarer er bestillingen bindende.

Betalingskort: Ved betaling med kortbetaling tilbyder vi følgende betalingskort:

  • Visakort
  • Mastercard
  • Dankort
  • Diverse internationale kort
  • Viabill

Madvarer der bestilles på hjemmesiden trækkes med det samme på kreditkort også selvom bestillingen først leveres senere. Transaktionsgebyret betales af kitzchen

2. Værneting
Enhver uenighed eller tvist mellem kitzchen.dk og køber skal afgøres i henhold til dansk ret ved kitzchen.dk hjemting. SC kan dog til enhver tid vælge at retsforfølge køber ved købers hjemting.

KITZCHEN GDPR – gældende fra 25/05/2018

Personoplysninger

Som kunde hos kitzchen.dk registrerer vi kun de oplysninger, du indtaster med henblik på at fremsende bekræftelse på din ordre, og for at vi kan informere dig om betaling for din ordre. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger automatisk placeres i vores systemer.

Alle oplysninger opbevares i minimum 5 år jf. bogføringsloven, hvor du har mulighed for anmode om sletning eller indsigt af dine informationer som vi har lagret. Vi gemmer bl.a. oplysninger for at kunne behandle reklamationer, garanti og lign. i tilfældet af at dette skulle opstå.

Derudover gemmes dine oplysninger, hvis du har et login, således du kan logge ind på din konto, så dit køb hurtigere kan gennemføres.

Personoplysninger lagres i en kundedatabase. Disse personoplysninger er beskyttet med login, og kun ansatte med nødvendige rettigheder har adgang til dem. Dine oplysninger vil blive delt med vores fragtleverandør for, at kunne sende din pakke.

I tilfældet af at du har registreret dig hos vores nyhedsbrev, vil oplysningerne også deles med vores nyhedsbrev program for, at vi kan masse udsende nyhedsbreve løbende.

Som kunde har du også ret til at kontakte os, og bede om ændring af dine oplysninger. Alle anmodninger om ændring, sletning og indsigt skal imødekommes inden for 30 dage uden unødig forsinkelse. Har du en konto hos os, kan du også lave disse forespørgsler under dit login.

Alle indtastninger i enhver formular på vores shop sendes direkte til en e-mail til vores kundeservice. Disse henvendelser gemmes, og vil blive slettet såfremt de ikke findes relevante længere, eller ved en forespørgsel.

For mere information henvises der til vores privatlivspolitik.

 

Indsigelser

Som kunde Hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

Henvendelser ifb. med persondatapolitik skal rettes til vores hovedmail, info@kitzchen.dk

Handelsbetingelserne blev senest ændret 26.11.20.

 

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop