Search
VINTERLUKKET. VI ÅBNER IGEN TIL FORÅRET - TAK FOR I ÅR

KITZCHEN ISBAR

Vi er superstolte af vores is. Mælken hentes i 20 liters spande, frugten er rigtig frisk frugt, chokoladen er ægte Callebaut og vanilien er ægte Bourbon. Ja, vi kunne tale om vores 16 forskellige varianter i timevis! Vi er ikke fedtede, når vi laver gammeldags isvafler i smørbagte vanilie vafler toppet med hjemmelavet guf, som vi har tvistet med knust nougat krokant og afsluttet med brændt top. Også vores softice er udviklet helt specielt til Kitzchen: Ingen E-numre, kun masser af fløde, mælk og vanilie. Udover is serverer vi friskkværnet kaffe og lækre milkshakes. Køen kan være lang, men vi garanterer for, at det er ventetiden værd.

DANSK PRODUCERET

Dansk produceret is efter italienske traditioner med afsæt i ægte råvarer og økologisk mælk og fløde.

INGEN E-NUMRE

Ingen E-numre, kun masser af fløde, mælk og vanilie.

SMØRBAGTE VAFLER

Gammeldags isvafler i smørbagte vanilie vafler toppet med hjemmelavet guf, som vi har tvistet med knust nougat krokant og afsluttet med brændt top.

Kitzchen bruger cookies

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold samt til, at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med annonceringspartnere og analysepartnere.

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop