Search
Job hos Kitzchen

LEDIGE STILLINGER

Den kommende højsæson nærmer sig med hastige skridt. Vi har rigtig travlt og vi får endnu mere travlt med de nye tiltag vi barsler med i øjeblikket. Vi har derfor brug for en del kvikke personligheder der brænder for det at levere ekstraordinære oplevelser for vores gæster.

Vi forventer at du er:

  • Selvstartende
  • Er lærenem
  • Har en naturlig udstråling der gør, at dine omgivelser oplever dig som positiv og energifyldt
  • Vi forventer derudover, at du er indforstået med, at restauration- branchen er hårdt arbejde.
  • Vi søger kun personer med ekstraordinært drive. Det er det som samtidig gør jobbet sjovt og til noget helt særligt.

Og så skal du være pjattet med at lave mad

Vi skal bruge en del personligheder – så der er nok at vælge imellem:
+18

  • 1 stk. + 30 timer. Ansvarlig Food Truck Middelfart (start 1. april)
  • 1 stk. +30 timers. Ansvarlig for isbar (start 1. april)
  • 1 stk. +30 timers. Eventchef
  • 4 stk. +30 timer. Køkken/food Court/Street food Middelfart (start 2 stk. hurtigst muligt / 2 stk. 1. april)
  • 12 stk. +15 timer. Køkken/food Court/tjener/Street food Middelfart (start 6 stk. 1. april / 6 stk. 1. maj)
  • 3 stk. +30 timer. Eventafdeling (start 1. maj)
  • 3 stk. +15 timer. Eventafdeling (start 1. maj)

Derudover

  • 2 stk. kokke 37 timer (start hurtigst muligt 1 stk. + 1 stk. ca. 1. april)
  • 1 stk. Opvasker +15 timer afsluttet 9. klasse/+18 år (start hurtigst muligt)
  • 1 stk. Handyman/vicevært (15-20 timer om måneden)

Afsluttet 9. klasse
6 stk. +10-15 timer. Isbar/diverse (3 stk. 1. april 7 3 stk. 1. maj)

Bemærk: Hvis der står +15 timer om ugen. Du skal kunne arbejde 15 timer i skole/eksamensperioden. I sommerferien kan du få flere timer hvis begge parter ønsker det.

LEDIGE STILLINGER

Daglig driftsansvarlig FOOD TRUCK KiTZCHEN Middelfart +18

(01.04.19-30.09.19 (sæsonarbejde))
(Vi søger 1 person i denne kategori)

Du vil være den daglige bærende kraft i daglig drift af vores stationære foodtruck på adressen i Middelfart. Din dagligdag vil bestå af produktion samt kundeservice. Du vil endvidere blive ansvarlig for at alle rutiner og regler er udført korrekt og til tiden, så vi sikrer en 100% fejlfri levering til vores kunder.

Du vil blive suppleret med andre kollegaer i takt med gæstebesøg stiger henover sæsonen. Du vil i nogen grad skulle orkestrere bemanding. Dette dog i tæt samarbejdet med chefteamet som har hovedansvaret for dette.

Vi forestiller os, at du eksempelvis har sabbatår og er fri for eksamener, og/eller er 100% disponibel til os som den eneste arbejdsplads/studieplads mv.

Som person kan du arbejde selvstændigt, men fungerer godt i teams. Du skal have et markant overblik, da det tit går hedt for sig. Du er udadvendt og har en naturlig udstråling der gør, at man som gæst eller kollega befinder sig godt i dit selskab.

Du vil refererer til køkkenchefen samt restaurantchefen hvad angår henholdsvis produktion og costumer approach og andre HR relations.

Din arbejdstid vil være mellem 15-21.30 i hverdagene og mellem 10-21.30 i weekenderne. Du skal forvente mellem 30 og 37 timer om ugen. Dog kan det variere afhængig af sæsonen.

Der kan eventuelt aftales yderligere arbejde efter sæsonen, hvis begge parter finder det fordelagtigt.

Daglig driftsansvarlig ISBAR Middelfart +18

(01.04.19-30.09.19 (sæsonarbejde)
(Vi søger 1 person i denne kategori)

Du vil være den daglige bærende kraft i daglig drift af vores ISBAR på adressen i Middelfart. Din dagligdag vil bestå af produktion, klargøring, disponering, vagtplanlægning samt kundeservice. Du vil endvidere blive ansvarlig for at alle rutiner og regler er udført korrekt og til tiden, så vi sikrer en 100% fejlfri levering til vores kunder.

Du vil blive suppleret med andre kollegaer i takt med gæstebesøg stiger henover sæsonen. Du vil i nogen grad skulle orkestrere bemanding. Dette dog i tæt samarbejdet med chefteamet som har hovedansvaret for dette.

Vi forestiller os, at du eksempelvis har sabbatår og er fri for eksamener, og/eller er 100% disponibel til os som den eneste arbejdsplads/studieplads mv. Det udelukker ikke andre konstellationer. Så søg endelig.

Din arbejdstid vil være mellem 15-21.30 i hverdagene og mellem 10-21.30 i weekenderne. Du skal forvente mellem 30 og 37 timer om ugen. Dog kan det variere afhængig af sæsonen.

Der kan eventuelt aftales yderligere arbejde efter sæsonen, hvis begge parter finder det fordelagtigt.

Eventchef til EVENTS 18

Eventchef til EVENTS 18

Vi tilbyder en iværksætter en helt unik mulighed.

Vi har konceptet. Vi har kunderne. Så vi mangler bare dig som kunne tænke sig at få foden under eget bord, men med et sikkert og erfarent bagland.

  • Vi forstiller os at du går og drømmer om at blive selvstændig.
  • Du skal have et drive ud over det sædvanlige
  • Du skal være kvik i pæren så du kan håndtere alle de situationer du møder ude i slagmarken
  • Du skal være disciplineret så alt spiller 100% hver eneste gang, da forberedelse er 80% af opgaven.
  • Du skal være superglad for at tale med masser af mennesker så du kan gebærde dig ude der hvor mennesker er.
  • Være udstyret med ganske almindelig fornuft.

Vi tilbyder et medejerskab af vores eventafdeling hvor du kan indtræde på meget favorable vilkår, og hvor vi gerne hjælper dig økonomisk. Det betyder du reelt ikke skal have så meget op ad lommen, men hovedsageligt investerer dig selv som person.

Du kan eje op til 30% af biksen, men også mindre hvis situationen fordrer det. Det taler vi om.

Vi tilbyder en lønpakker bestående af en grundløn/bonus samt overskudsdeling svarende til din ejerandel

FOODIES/TJENERE KiTZCHEN Middelfart (afsluttet 9. klasse)

FOODIES/TJENERE KiTZCHEN Middelfart (afsluttet 9. klasse)

(01.04.19-30.09.19 (Sæsonarbejde))

Vi søger i denne kategori:

  • 4 personer        +30 timer
  • 12 personer     + 15 timer        

Som Foodie på KiTZCHEN spænder dine arbejdsopgaver vidt. Du vil have en hovedopgave (Frontkøkken/bus/tjener på gulv), men vi arbejder med den filosofi, at vores Foodies kan arbejde i alle afdelinger. Det giver dig og dine kollegaer, samt os som din arbejdsplads, de bedste betingelser for at planlægge og udføre vores opgaver på mest tilfredsstillende vis, og vi performer stadig uden stress ved sygdom, ferie eller andet.

Vi forventer at du er yderst arbejdsom – også ”Når du selv skal starte”. Vi forventer ydermere, at du er yderst imødekommende og forstår, at din hovedopgave er at give vores gæster en 1. klasses oplevelse hver gang.

Dit daglige arbejde vil hovedsageligt være på adressen i Middelfart

Din arbejdstid vil være mellem 16-21.30 i hverdagene og mellem 11-21.30 i weekenderne. Du skal forvente mellem 2-3 vagter om ugen og mere i højsæsonen, hvor du har sommerferie.

Du vil refererer til, evt. gennem en daglig driftsansvarlig i nogle afdelinger, køkkenchefen samt restaurantchefen hvad angår henholdsvis produktion og costumer approach og andre HR relations.

FOODIES til ISBAR KiTZCHEN (afsluttet 9. klasse)

FOODIES til ISBAR KiTZCHEN (afsluttet 9. klasse)

(01.04.19-30.09.19 (sæsonarbejde))

Vi søger i denne kategori:

  • 6 personer        +15 timer

Vi forestiller os, at du stadig går i skole, men har afsluttet 9. klasse.

Arbejdet består af betjening af isgæster og du skal brænde for at levere en kundeoplevelser der ligger ud over det sædvanlige hver gang. Du vil ligeledes indgå i daglig lettere produktion.

Din arbejdstid vil være mellem 16-21.30 i hverdagene og mellem 11-21.30 i weekenderne. Du skal forvente mellem 2-3 vagter om ugen og mere i højsæsonen hvor du har sommerferie.

Du vil referere til, via en daglig driftsansvarlig, chefteamet hvad angår henholdsvis produktion og costumer approach og andre HR relations.

Medarbejdere til EVENTS + 18

Medarbejdere til EVENTS + 18

(01.04.19-30.09.19 (sæsonarbejde))

Vi søger i denne kategori:

  • 3 personer +30 timer
  • 3 personer + 15 timer               

Vi søger vi personer der har lyst til det ”vilde cirkusliv”

Vi forventer at skulle ud med vores food trucks mellem 15-20 gange i år til mest større arrangementer.

Det betyder du skal være indstillet på en helt fantastisk oplevelse, men også en super hård en af slagsen. Arrangementerne spænder fra 1 op til 4 dage, hvor I vil være ”Ude” med lange arbejdsdage, overnatning og PÅ dagen efter igen. Det er derfor vigtigt, hvis du søger denne kategori, at du er yderst fleksibel hvad angår vagter, da de vil være meget varierende.

Du skal forvente ca. 250-350 timer i løbet af sæsonen (se periode ovenfor)

I det omfang man ikke er på events og ikke har fri (fridage efter events) kan du indgå i teamet på Kitzchen i Middelfart

Det vil være et plus hvis du har lille kørekort og er ok med at køre en lille Truck i varevognsklassen.

Kok

Til styrkelse af vores køkkenteam ved Kitzchen søges energisk og dygtig kok. Vi arbejder med 3 verdens køkkener: Italiensk, amerikansk og asiatisk. Kitzchen består af 3 forretninger. En food court restaurant med plads til 120 gæster hvor vi laver 90 % af alle retterne selv fra bunden, og hvor den sidste del af tilberedningen foregår ved food courten helt uden i restauranten foran gæsterne

Vi er et nyskabende koncept med fokus på autentiske egnsretter fra hele verdenen og vi har store ambitioner og et stærkt bagland både fagligt og økonomisk

Du vil blive stedfortrædende for køkkenchefen, ligesom du vil tildeles egne ansvarsområder. Dit hoved arbejdsområde vil være vores Food Court restaurant.

Du er uddannet kok (med eller uden papirer) og vægter den gode smag, veltillavet mad, orden og disciplin højt. Du skal have en vis erfaring med i bagagen og meget gerne erfaring fra både a la carte, selskaber og produktion.

Men vi vægter din personlighed og dine værdier højt og det er for os vigtigt, at du brænder for at gøre tingene ordentligt og at du ikke er mainstream, men sigter højt og er ambitiøs.

Vi forventer:

At du har erfaring og har helt styr på hele ”Maskinen” i et køkken

Har erfaring og evner indenfor styring/logistik/kvalitetssikring.

At du tænder på processer og udvikling af disse.

At du har evnen til at skabe ro, god stemning og ikke mindst har overblik når det går stærkt.

Har ren straffeattest og i øvrigt er sund og rask og fuld af energi og engagement og klar til at bidrage med en indsats der ligger ud over det sædvanlige.

At du taler og skriver enten dansk eller engelsk flydende.

Vi tilbyder:

Spændende koncept med godt fundament (konceptuelt og økonomisk)

At du kan være med til at videreudvikle et virkeligt stærkt koncept som på alle måder har bevist sin berettigelse.

Løn efter kvalifikationer

Uformel, energisk ledelse med store ambitioner på dine og egne vegne.

Din arbejdstid vil være mellem 14-22.00 i hverdagene og mellem 10-22.00 i weekenderne.

Opvasker

Opvasker

+15 timer

Som supplement til vores fuldtidsopvasker søger vi en energisk person der har masser energi. Opvasken er den mest centrale funktion vi har. Jobbet kræver stor udholdenhed og masser af energi

Din arbejdstid vil være mellem 15-22.00 i hverdagene og mellem 11-22.00 i weekenderne.

VICEVÆRT/HANDYMAN

VICEVÆRT/HANDYMAN

Vi søger en person der kan forestå opgaver som:

Holde grønne områder

Vedligeholde bygningen og området

Være den der ”Hænger en hylde op”

Hjælpe til med almindelige tekniske/praktiske opgaver i det omfang ”Vi selv kan fikse det”

Vi forestiller os du er håndværkeruddannet og har hænderne skruet godt på og interesserer dig en smule for teknik. Du er måske gået på pension, men det er ikke et krav.

Vores skur skal ligeledes have ny beklædning – Det forestiller vi skal være ”Fyldopgave”

Du skal forvente ca. 250-350 timer i løbet af året.

Vi forventer at:

Vi forventer, at du er selvstartende, er lærenem og har en naturlig udstråling der gør, at enhver kontakt med dine omgivelser bliver en positiv og energifyldt oplevelse.

Vi forventer derudover, at du er indforstået med, at restaurationensbranchen er hårdt arbejde. Så vi søger kun personer med ekstraordinært drive. Det er det som samtidig gør jobbet sjovt og til noget helt særligt.

Om Kitzchen

Kitzchen er et nyskabende ambitiøst koncept. Vi åbnede vores Food Court restaurant den 5. januar i 2018. Derudover åbnede vi vores streetfoodområde og ISBAR ultimo april 2018. V har haft besøg af mere end 200.000 gæster siden vi startede. Vi arbejder med 3 køkkener: Italiensk, amerikansk og asiatisk. Vi laver stort set alt selv fra bunden og med råvarer af høj kvalitet. Vi udskifter løbende vores retter som vi selv udvikler.

 

Vil du være en del af et fantastisk team bestående af fastansatte og fritids arbejdere, så send din ansøgning til: job@kitzchen.dk. Mærk den med: en eller flere af de ovenstående kategorier.

Ansøgningsfrist: Først til mølle

Tiltrædelse: Løbende frem til medio maj

Kitzchen ApS, Brovejen 386, 5500 Middelfart, 70 60 55 40

Se mere på instagram / Facebook, eller på kitzchen.dk

Kitzchen bruger cookies

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold samt til, at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med annonceringspartnere og analysepartnere.