Search
Job hos Kitzchen

LEDIGE STILLINGER

Den kommende højsæson nærmer sig med hastige skridt. Vi har rigtig travlt og vi får endnu mere travlt med de nye tiltag vi barsler med i øjeblikket. Vi har derfor brug for en del kvikke personligheder der brænder for det at levere ekstraordinære oplevelser for vores gæster.

Køkkenassistent (+18 år)

Køkkenassistent + 18

(Vi søger 1 person i denne kategori)

Vi forventer du har erfaring med produktion, er hurtig og kan tænke fremad i de daglige opgaver, du tildeles og i øvrigt generelt har indgående indblik i almindelige køkkenrutiner i et professionelt køkken.

Du har en god udstråling og kan lide at tale med mennesker, da en stor den af dit arbejde vil være at anrette/sluttilberede i frontkøkkenet helt ude i restauranten, hvor den direkte dialog med gæsten er yderst vigtig.

Din arbejdstid vil hovedsagligt være i eftermiddags/aftentimerne, og i weekenderne

Dine opgaver vil typisk bestå af grundproduktion, prep samt anretning i frontkøkkenet under service.

Vi tilbyder 30-37 timers stilling med passende ligevægt mellem fri og arbejde. Der vil i perioder være mere tryk på end andre, hvorfor din arbejdstid kan variere og vi derfor behøver en vis fleksibilitet.

Du vil refererer til køkkenchefen samt restaurantchefen hvad angår henholdsvis produktion og costumer approach og andre HR relations.

Daglig driftansvarlig FOOD TRUCK KiTZCHEN Middelfart (+18 år)

Daglig driftansvarlig FOOD TRUCK KiTZCHEN Middelfart +18

(01.04.19-30.09.19 (sæsonarbejde))

(Vi søger 1 person i denne kategori)

Du vil være den daglige bærende kraft i daglige drift af vores stationære foodtruck(s) på adressen i Middelfart. Din dagligdag vil bestå af produktion samt kundeservice. Du vil endvidere blive ansvarlig for at alle rutiner og regler er udført korrekt og til tiden, så vi sikrer en 100% fejlfri levering til vores kunder.

Du vil blive suppleret med andre kollegaer i takt med gæstebesøg stiger henover sæsonen. Du vil i nogen grad skulle orkestrere bemanding. Dette dog i tæt samarbejdet med chefteamet som har hovedansvaret for dette.

Vi forestiller os, at du eksempelvis har sabbatår og er fri for eksamener, og/eller er 100% disponibel til os som den eneste arbejdsplads/studieplads mv.

Som person kan du arbejde selvstændigt, men fungerer godt i teams. Du skal have et markant overblik, da det tit går hedt for sig. Du er udadvendt og har en naturlig udstråling der gør, at man som gæst eller kollega befinder sig godt i dit selskab.

Du vil refererer til køkkenchefen samt restaurantchefen hvad angår henholdsvis produktion og costumer approach og andre HR relations.

Din arbejdstid vil være mellem 15-21.30 i hverdagene og mellem 10-21.30 i weekenderne. Du skal forvente mellem 30 og 37 timer om ugen. Dog kan det variere afhængig af sæsonen.

Der kan eventuelt aftales yderligere arbejde efter sæsonen, hvis begge parter finder du fordelagtigt.

FOODIES til EVENTS (+18 år)

(01.04.19-30.09.19 (sæsonarbejde))

(Vi søger ca. 8 personer i denne kategori)   

Da vi har fuld gang i udviklingen af vores eventafdeling, og da vi allerede har en del arrangementer i bogen, søger vi personer der har lyst til det ”vilde cirkusliv”

Vi forventer at skulle ud med vores food trucks mellem 25-30 gange i år til små, men mest større arrangementer.

Det betyder du skal være indstillet på en helt fantastisk oplevelse, men også en super hård en af slagsen. Arrangementerne spænder fra 1 op til 4 dage, hvor I vil være ”Ude” med lange arbejdsdage, overnatning og PÅ dagen efter igen. Det er derfor vigtigt, hvis du søger denne kategori, at du er yderst fleksibel hvad angår vagter, da de vil være meget varierende.

Du skal forvente ca. 250-350 timer i løbet af sæsonen (se periode ovenfor)

I det omfang man ikke er på events og ikke har fri (fridage efter events) vil du indgå i teamet på Kitzchen i Middelfart

Du vil refererer til køkkenchefen samt restaurantchefen hvad angår henholdsvis produktion og costumer approach og andre HR relations.

Det vil være et plus hvis du har lille kørekort og er ok med at køre en lille Truck i varevognsklassen.

FOODIES/TJENERE KiTZCHEN Middelfart (afsluttet 9. klasse)

FOODIES/TJENERE KiTZCHEN Middelfart (afsluttet 9. klasse)

(01.04.19-30.09.19 (Sæsonarbejde))

(Vi søger ca. 6 personer i denne kategori)   

Som Foodie på KiTZCHEN spænder dine arbejdsopgaver vidt. Du vil have en hovedopgave (Frontkøkken/bus/tjener på gulv), men vi arbejder med den filosofi, at vores Foodies kan arbejde i alle afdelinger. Det giver dig og dine kollegaer, samt os som din arbejdsplads, de bedste betingelser for at planlægge og udføre vores opgaver på mest tilfredsstillende vis, og vi performer stadig uden stress ved sygdom, ferie eller andet.

Vi forventer at du er yderst arbejdsom – også ”Når du selv skal starte”. Vi forventer ydermere, at du er yderst imødekommende og forstår, at din hovedopgave er at give vores gæster en 1. klasses oplevelse hver gang.

Dit daglige arbejde vil hovedsagligt være på adressen i Middelfart

Din arbejdstid vil være mellem 16-21.30 i hverdagene og mellem 11-21.30 i weekenderne. Du skal forvente mellem 2-3 vagter om ugen og mere i højsæsonen hvor du har sommerferie.

Du vil refererer til, evt. gennem en daglig driftsansvarlig i nogle afdelinger, køkkenchefen samt restaurantchefen hvad angår henholdsvis produktion og costumer approach og andre HR relations.

FOODIES til ISBAR KiTZCHEN (afsluttet 9. klasse)

FOODIES til ISBAR KiTZCHEN (afsluttet 9. klasse)

(01.04.19-30.09.19 (sæsonarbejde))

(Vi søger ca. 4 personer i denne kategori)

Vi forestiller os, at du stadig går i skole, men har afsluttet 9. klasse.

Arbejdet består af betjening af isgæster og du skal brænde for at levere en kundeoplevelser der ligger ud over det sædvanlige hver gang. Du vil ligeledes indgå i daglig lettere produktion.

Din arbejdstid vil være mellem 16-21.30 i hverdagene og mellem 11-21.30 i weekenderne. Du skal forvente mellem 2-3 vagter om ugen og mere i højsæsonen hvor du har sommerferie.

Du vil referere til, via en daglig driftsansvarlig, køkkenchefen samt restaurantchefen hvad angår henholdsvis produktion og costumer approach og andre HR relations.

VICEVÆRT/HANDYMAN

VICEVÆRT/HANDYMAN

Vi søger en person der kan forestå opgaver som:

Holde grønne områder

Vedligeholde bygningen og området

Være den der ”Hænger en hylde op”

Hjælpe til med almindelige tekniske/praktiske opgaver i det omfang ”Vi selv kan fikse det”

Vi forestiller os du er håndværkeruddannet og har hænderne skruet godt på og interesserer dig en smule for teknik. Du er måske gået på pension, men det er ikke et krav.

Du skal forvente ca. 250-350 timer i løbet af året.

Vi forventer at:

Vi forventer, at du er selvstartende, er lærenem og har en naturlig udstråling der gør, at enhver kontakt med dine omgivelser bliver en positiv og energifyldt oplevelse.

Vi forventer derudover, at du er indforstået med, at restaurationensbranchen er hårdt arbejde. Så vi søger kun personer med ekstraordinært drive. Det er det som samtidig gør jobbet sjovt og til noget helt særligt.

Om Kitzchen

Kitzchen er et nyskabende ambitiøst koncept. Vi åbnede vores Food Court restaurant den 5. januar i 2018. Derudover åbnede vi vores streetfoodområde og ISBAR ultimo april 2018. V har haft besøg af mere end 100.000 gæster siden vi startede. Vi arbejder med 3 køkkener: Italiensk, amerikansk og asiatisk. Vi laver stort set alt selv fra bunden og med råvarer af høj kvalitet. Vi udskifter løbende vores retter som vi selv udvikler.

Vil du være en del af et fantastisk team bestående af fastansatte og fritids arbejdere, så send din ansøgning til: job@kitzchen.dk. Mærk den med: en eller flere af de ovenstående kategorier.

Ansøgningsfrist: Først til mølle

Tiltrædelse: Løbende fra 01.04 frem til medio maj

Kitzchen ApS, Brovejen 386, 5500 Middelfart, 70 60 55 40

Se mere på instagram / Facebook, eller på kitzchen.dk

Kitzchen bruger cookies

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold samt til, at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med annonceringspartnere og analysepartnere.