Search
Julefrokost hos Kitzchen i Middelfart

KITZCHEN JULEFROKOST 2021

På KiTZCHEN tilbyder vi vores vintermenu. Vi er derfor et alternativ til de mere traditionelle julemenuer. Til gengæd har vi masser af god mad. Vælg mellem + 20 retter. Vi har attraktive tilbud på FRI BAR og FRI DESSERT. Vi har plads til 100 gæster i restauranten fordelt på 3 rum, hvor det største rum, som ligger i forbindelse med selve food courten, rummer ca. 50 gæster. Derudover har vi 2 rum, hvor vi har mulighed for at lukke af. Det ene er ”Havestuen” hvor I sidder under grønne hængeplanter og har frit udsyn ud, da der er vinduer langs hele facaden. Det andet er ”Pejsestuen” hvor der har fuld adgang for kørestolsbrugere og gangbesværede. Begge rum kan indeholde hver ca 25 personer. Forkæl dine gæster i én af vores Private Dining Rooms, eller book hele restauranten.

Kære alle.

Hvis I ønsker noget andet end den traditionelle julemenu er det os i skal booke Jeres julefrokost ved. Vi serverer små tasteretter, hvor man kommer rundt i forskellige verdensdele

Ved valg af private dining rooms kan vi sørge for drikkelsen er serveret på vogne i rummet, ligesom vi gerne kommer med maden som ”Combo serveringer” hvor fade og brædter sendes rundt af gæsterne selv ved bordene.

På Kitzchen vil vi gerne ramme en stemning af afslappethed og ingen forpligtigelser for gæsten. Vi ønsker at give en helt speciel oplevelse for vores gæster.

Bemærk: Private dining rooms tilbydes ved minimum 25.

Bemærk: Ved selskaber på over 50 åbner vi også gerne i dagtimerne alle ugens hverdage.

Vi kan tilbyde jer følgende priser ved selskaber i huset

FOOD COURT    Hverdag (Ons+tors) 189,- Børn u. 12 år Halv pris Børn u. 4 år Gratis

                              Weekend (Fre-søn) 219,- Børn u. 12 år Halv pris Børn u. 4 år Gratis

FRI DESSERT     Alle dage 30,- Børn u. 12 år Halv pris Børn u. 4 år Halv pris

FRI BAR*(2 t.)     Hverdag (Ons-tors) 70,- Børn u. 12 år Halv pris Børn u. 4 år Gratis

                              Weekend (Fre-søn) 100,- Børn u. 12 år Halv pris Børn u. 4 år Gratis

* FRI BAR koster det halve pr. efterfølgende time ud over de første 2 timer

Se menu her: https://kitzchen.dk/restaurant/

 

GET TOGETHER EVENT

Vi tilbyder GET TOGETHER EVENTS med mulighed for snacks/drinks i Køkkenhaven og i skoven.

Lille tur (varighed 30-40 min): Get together i Køkkenhaven med 1 drink/1 snack 100,-/pr. person.

I mødes i ly for regn og vind. Vi har overdækning med varme og hyggelig indretning. God icebreaker for selskabet inden man sætter sig til bords. Snacks er hjemmelavede og drinks tilpasses Jeres ønsker.

Stor tur (Varighed 1 time): Get together med 1 spot i skoven + Køkkenhaven med 2 drinks/2 snacks: 150,-/pr. person

Turen går med håndholdte lanterner og store golf paraplyer fra KiTZCHEN til vores lille spot i skoven. Der serveres en snack og en drink (Varm/kold afhængig af vejr/årstid/jeres ønsker). Turen går videre/tilbage til Køkkenhaven ved KiTZCHEN hvor 2. del af snack/drink serveringen er. Begge spots er i ly for vejret og i køkkenhaven vil der være varme og ild. Denne tur kræver praktisk fodtøj og overtøj. (gå tur i alt 1,5 km)

God icebreaker for selskabet inden man sætter sig til bords. Det giver god mulighed for interaktion for alle og der er indbygget lidt fysisk/oplevelsesaktivitet inden selskabet sætter sig til bords  Snacks er hjemmelavede og drinks tilpasses Jeres ønsker.

Ring og hør nærmere

Kontakt os endelig for yderligere information eller en fremvisning af vores lokaler.

Kontakt også gerne via mail: info@kitzchen.dk

Kitzchen bruger cookies

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold samt til, at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med annonceringspartnere og analysepartnere.

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop