Search
Julefrokost hos Kitzchen i Middelfart

KITZCHEN JULEFROKOST 2020

På KiTZCHEN pynter restauranten så der er dømt julestemning fra sidste uge i november. Vi har plads til 100 gæster i restauranten fordelt på 3 rum, hvor det største rum, som ligger i forbindelse med selve food courten, rummer ca. 50 gæster. Derudover har vi 2 rum, hvor vi har mulighed for at lukke af. Det ene er ”Havestuen” hvor I sidder under grønne hængeplanter og har frit udsyn ud, da der er vinduer langs hele facaden. Det andet er ”Pejsestuen” har fuld adgang for kørestolsbrugere og gangbesværede. Begge rum kan indeholde hver ca 25 personer. Forkæl dine gæster i én af vores Private Dining Rooms, tilpasset den enkelte begivenhed, eller placér jer ved vores ”Familie langbord” med plads til 16 personer helt tæt op ad køkkenet.

Kære alle.

Hos Kitzchen tilbyder vi fra 15.09 til 31.12 en 10 retters vintermenu.

Så hvis I ønsker noget andet end den traditionelle julemenu er det os i skal booke Jeres julefrokost ved. Vi serverer små tasteretter, hvor man kommer rundt i forskellige verdensdele

Ved valg af private dining rooms kan vi sørge for drikkelsen er serveret på vogne i rummet, ligesom vi gerne kommer med maden som ”Combo serveringer” hvor fade og brædter sendes rundt af gæsterne selv ved bordene. Vi kan også servere det som enkeltserveringer til hver gæst hvis I ønsker det.

På Kitzchen vil vi gerne ramme en stemning af afslappethed og ingen forpligtigelser for gæsten. Samtidig synes vi det at lave serveringer, der sendes rundt, giver en helt speciel oplevelse for vores gæster som interagerer med hinanden og derved kommer hinanden ved, ligesom den store familiemiddag hjemme i privaten. BEMÆRK ! Der kan være begrænsninger ifm. COVID-19 pandemien.

 

Bemærk: Private dining rooms tilbydes ved minimum 25.

Priser er gældende ved 16 gæster eller flere.

Bemærk: Ved selskaber på over 50 åbner vi også gerne i dagtimerne alle ugens hverdage.

Vi kan tilbyde jer følgende priser ved selskaber i huset:

10 retter inkl. friskbagt brød med dip 260,- pr. gæst

Velkomst inkl. snacks pris: 49,- 

Kaffe 30,-

Dessert : 42,- 

Dessert + kaffe + 1 baily/cognac/portvin (uanset type) 80,-

Fri øl/vin/vand 300 (5 timer) + 125,-/timen 

Cocktails tillæg pr. cocktail 40,-  

Børn u. 12

50 % på 10 retter

Eller

Børnemenu 89,- pr. gæst

Fri drikkelse: 100,- pr. gæst (5 timer)

GET TOGETHER EVENT

Vi tilbyder GET TOGETHER EVENTS med mulighed for snacks/drinks i Køkkenhaven og i skoven.

Lille tur (varighed 30-40 min): Get together i Køkkenhaven med 1 drink/1 snack 100,-/pr. person.

I mødes i ly for regn og vind. Vi har overdækning med varme og hyggelig indretning. God icebreaker for selskabet inden man sætter sig til bords. Snacks er hjemmelavede og drinks tilpasses Jeres ønsker.

Stor tur (Varighed 1 time): Get together med 1 spot i skoven + Køkkenhaven med 2 drinks/2 snacks: 150,-/pr. person

Turen går med håndholdte lanterner og store golf paraplyer fra KiTZCHEN til vores lille spot i skoven. Der serveres en snack og en drink (Varm/kold afhængig af vejr/årstid/jeres ønsker). Turen går videre/tilbage til Køkkenhaven ved KiTZCHEN hvor 2. del af snack/drink serveringen er. Begge spots er i ly for vejret og i køkkenhaven vil der være varme og ild. Denne tur kræver praktisk fodtøj og overtøj. (gå tur i alt 1,5 km)

God icebreaker for selskabet inden med sætter sig til bords. Det giver god mulighed for interaktion for alle og der er indbygget lidt fysisk/oplevelsesaktivitet inden selskabet sætter sig til bords  Snacks er hjemmelavede og drinks tilpasses Jeres ønsker.

Ring og hør nærmere

Kontakt os endelig for yderligere information eller en fremvisning af vores lokaler.

Kontakt også gerne via mail: info@kitzchen.dk

 1. Fransk løgsuppe
 2. Røget laks med skyllet hytteost og sprødt
 3. Terrin på confiteret and og tranebær
 4. Cheviche med torsk og krabbe, lime og koriander
 5. Pizza med panchetta, svampe og trøffel
 6. Gratineret Grønkål på butterdejsbund
 7. Glaserede rødbeder toppet med karse
 8. Kartoffeltærte med Madagaskar glace
 9. Svampe risotto med frisk parmesan
 10. Ølbraiseret svinekæber med kæber fra fynbo grisen

Kitzchen bruger cookies

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold samt til, at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med annonceringspartnere og analysepartnere.

0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shop